SBICafé
Biblioteca do Café
Search
Login
DSpace Home
→
Biblioteca do Café
→
Periódicos
→
Coffee Science
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
xmlui.ArtifactBrowser.SimpleSearch.filter.type
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 32 results for community: Coffee Science.
(0.13 seconds)
Now showing items 1-10 of 32
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Discrimination of coffee species using kahweol and cafestol: effects of roasting and of defectsDiscriminação de espécies de café por caveol e cafestol: influência da torra e dos defeitos
Campanha, Fernanda Gonçalves
;
Dias, Rafael Carlos Eloy
;
Benassi, Marta de Toledo
(
Editora UFLA
,
2010-01
)
Atributos sensoriais e características físico-químicas de bebida de cultivares de café do IAPARSensory attributes and physico-chemical characteristics of the coffee beverage from the IAPAR cultivars
Scholz, Maria Brígida dos Santos
;
Silva, Joyce Vânia Nogueira da
;
Figueiredo, Vitória Ribeiro Garcia de
;
Kitzberger, Cíntia Sorane Good
(
Editora UFLA
,
2013-01
)
Sensory attributes and physico-chemical characteristics of the coffee beverage from the IAPAR cultivarsTributos sensoriais e características físico-químicas de bebida de cultivares de café do IAPAR
Scholz, Maria Brígida dos Santos
;
Silva, Joyce Vânia Nogueira da
;
Figueiredo, Vitória Ribeiro Garcia de
;
Kitzberger, Cíntia Sorane Good
(
Editora UFLA
,
2013-01
)
Sensorial characteristics of coffee (Coffea arabica L.) varieties in the Alto Paranaíba regionCaracterísticas sensoriais de cultivares de café (Coffea arabica L. ) na região do Alto Paranaíba
Chalfoun, Sara Maria
;
Pereira, Marcelo Cláudio
;
Carvalho, Gladyston Rodrigues
;
Pereira, Antonio Alves
;
Taciana Villela Savian
;
Botelho, Deila Magna dos Santos
(
Editora UFLA
,
2013-01
)
Contents of diterpenes in espresso coffee brews prepared from commercial capsulesTeores de diterpenos em bebidas de café espresso preparadas com cápsulas comerciais
Wuerges, Karla Leticia
;
Santos, Ana Carolina Forgati dos
;
Mori, André Luiz Buzzo
;
Benassi, Marta de Toledo
(
Editora UFLA
,
2016-04
)
Comparing total nitrogen and crude protein content of green coffee beans (Coffea spp.) from different geographical originsComparando percentagem total de nitrogénio e proteína em grão verde de café (Coffea spp.) de diferentes origens geográficas
Rodrigues, Carla Isabel
;
Maia, Rodrigo
;
Máguas, Cristina
(
Editora UFLA
,
2010-09
)
Spatial distribution of coffees from Minas Gerais state and their relation with qualityDistribuição espacial de cafés do estado de Minas Gerais e sua relação com a qualidade
Barbosa, Juliana Neves
;
Borém, Flávio Meira
;
Alves, Helena Maria Ramos
;
Volpato, Margarete Marin Lordelo
;
Vieira, Tatiana Grossi Chquiloff
;
Souza, Vanessa Cristina Oliveira de
(
Editora UFLA
,
2010-09
)
Parametrização das condições de obtenção do extrato do café verde e torrado com CO2 supercríticoExtraction parameters of essential oil of coffee with the use of CO2 supercritical
Silva, Luciano Luiz
;
Fernandes, Suellen Cadorin
;
Costelli, Murilo Cesar
;
Savio, Juliana
;
Lopes, Toni Jefferson
;
Besegatto, Stefane Vieira
;
Capelezzo, Ana Paula
(
Editora UFLA
,
2015-01
)
Agrupamento de acessos de café irrigado com melhores atributos para bebidaClustering of irrigated coffee access with best attributes to beverage
Celestino, Sonia Maria Costa
;
Malaquias, Juaci Vitória
;
Xavier, Manaira Ferreira Franco
(
Editora UFLA
,
2015-01
)
Qualidade do café cereja desmucilado submetido ao parcelamento da secagemQuality of desmucilado cherry coffee under intermittent drying
Isquierdo, Eder Pedroza
;
Borém, Flávio Meira
;
Cirillo, Marcelo Ângelo
;
Oliveira, Pedro Damasceno de
;
Cardoso, Rennan Alves
;
Fortunato, Valquíria Aparecida
(
Editora UFLA
,
2011-01
)
Now showing items 1-10 of 32
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Sobre o SBICafé
Projeto
Sobre
Histórico
Equipe
Contato
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Borém, Flávio Meira (5)
Figueiredo, Vitória Ribeiro Garcia de (3)
Gutiérrez-Guzmán, Nelson (3)
Kitzberger, Cíntia Sorane Good (3)
Montanari, Fernanda Faria (3)
Ribeiro, Bruno Batista (3)
Scholz, Maria Brígida dos Santos (3)
Benassi, Marta de Toledo (2)
Isquierdo, Eder Pedroza (2)
Lima, Julião Soares de Souza (2)
... View More
Subject
Qualidade de bebida (32)
... View More
Date Issued
2019 (5)
2018 (10)
2017 (3)
2016 (2)
2015 (2)
2014 (1)
2013 (4)
2011 (2)
2010 (3)
xmlui.ArtifactBrowser.AdvancedSearch.type_type
Artigo (32)